Gastronomija

beach bar
Dobrodošli u
Gurmanski raj Adriatic Holiday resorta

Atraktivno, čarobno, nesvakidašnje… Ovo jedinstveno mjesto, posebne energije postat će vaš omiljeni hot spot. Na stijenama, okruženi morem, otkrit ćete pravi mali gurmanski raj. Tu ćete doživjeti ljepotu dalmatinskog sunčanog jutra uz bogat vitalni doručak. Uživat ćete u jelima od domaćih i svježih namirnica, morskih plodova ili ćete se jednostavno opustiti uz omiljeni napitak u predahu od kupanja i sunčanja.

Restoran
Posjetite naš restoran i uživajte u mediteranskim delicijama!

Beach Bar
Opustite se uz osvježavajuće koktele, glazbu uživo i nezaboravnu atmosferu tik do plaže!
Vrhunska vina
Boutique Vinarija Mikuluć
star divider

Vino i maslinovo ulje obilježili su živote Pelješčana i ostavili dubok trag u tradiciji poluotoka. Vrijedne ruke peljeških težaka stoljećima obrađuju zemlju, a na najpristupačnijim terenima nastaju plodni vinogradi koji daju vrhunska vina. Jedan od njih je Postup, poznati hrvatski vinorodni položaj na ulazu u Orebić. Podno Postupa u mjestu Mokalo otvorena je Boutique vinarija Mikulić. Uređena je u stilu dalmatinskih konoba u kojima se oduvijek čuvalo najveće dalmatinsko blago. Tu ćete uživati u čaši vrhunskog Postupa Don Josip, kojeg potpisuje obitelj Mikulić. Osim degustacije, moguća je kupnja vina i maslinovih ulja iz obiteljskih vinograda i maslinika.

Mikulić – Pelješac
Tajna proizvodnje

Tajna proizvodnje vina duboko je ukorijenjena u obiteljsku tradiciju Mikulića i prenosi se iz generacije u generaciju, od djeda Josipa – po kojem je vino dobilo ime, do unuka Antonia, koji mu je podario osobni moderniji pečat.
Don Josip će vas zavesti tamnom rubinskom bojom i mirisima crnog voća. Topao i gust s naglašenim taninima tipičnim za pelješke plavce, izvrsno će se sljubiti s poluzrelim sirevima, plavom ribom i crvenim mesom. Ovo je vino za sve prigode, priča sve jezike svijeta, a neprocjenjiv je doživljaj uživati u toj dragocjenoj kapljici u restoranu Stari Kapetan u Orebiću s pogledom pučinu, ili u Boutique vinariji Mikulić u Mokalu.

Vino kuće
Don Josip

Ne propustite čašu Don Josipa, vina kuće iz obiteljske vinarije Mikulić. Ovaj Postup s istoimenog hvaljenog vinorodnog položaja, otkrit će vam svu raskoš plavca malog, autohtone sorte koja je nadaleko proslavila Pelješac. Sigurni smo da će ovaj Postup naći mjesto i u vašoj kućnoj arhivi pa će vas u zimskim mjesecima podsjećati na nezaboravno ljeto, Orebić i Pelješac.

Don Josip, vrhunsko vino obiteljske vinarije Mikulić u Mokalu – Orebić odražava ljubav prema dalmatinskom kršu i kristalno plavom moru. U njemu ćete osjetiti svu moć i snagu plavca malog, autohtone sorte odnjegovane na Postupu, jednom od najpoznatijih hrvatskih vinorodnih položaja. Tu, na južnoj strani Pelješca, vinogradi se strmo spuštaju prema moru kreirajući najljepše pejzaže, a zbog refleksije sunca od površine mora i kamena stvaraju se savršeni uvjeti za nakupljanje šećera u grožđu.

Adriatic Holiday Resort
Kontaktirajte nas
Želite uživati u jelima našeg restorana, odmarati uz koktele tik uz plažu ili pak okusiti svu raskoš plavca malog, slobodno nas kontaktirajte!