DOBRODOŠLI U

ADRIATIC HOLIDAY RESORT OREBIĆ

URONJENO U NENARUŠENO

PRIRODNO OKRUŽENJE

SVE

NA JEDNOM MJESTU

KAMP TIK UZ MORE U SJENI

STOLJETNIH BOROVA I MASLINA

MODERNI I OPREMNJENI

APARTMANI, SOBE I BUNGALOVI

OTKRIJTE TAJNE KOJE KRIJU

DUBINE VJEČNE TIŠINE

BEACH BAR

UGODNI I ROMANTIČNI TRENUCI

KRISTALNO

BISTRO MORE

PREKRASNA

ŠLJUNKOVITA PLAŽA

DOBRODOŠLI U

IZBOR ZA VAŠ IDUĆI ODMOR

Part sure on no long life am at ever
“Part sure on no long life am at ever”
Great location,excellant restaurant, staff are very helpfull and very friendly
Kristye | Stockholm
Freshly redesigned hotel
“Freshly redesigned hotel”
Much better than the ResHotel where we stayed 2 weeks before. Well done CloudHotelier, congratulations!
Tomeu | Amsterdam
Gay was outlived peculiar rendered led six
“Gay was outlived peculiar rendered led six”
Gay was outlived peculiar rendered led six. Dolor sit amet, consectetur adipisicing. He as drawn to.
Sarah | Brooklyn

Na najljepšem dijelu jadranske obale, na južnim padinama poluotoka PELJEŠCA u malom mjestu MOKALO ( 4 km istočno od OREBIĆA) s pogledom na otok KORČULU, u sjeni stoljetnih borova i maslina, uz prekrasnu šljunkovitu plažu i kristalno bistro more, uronjeno u nenarušeno prirodno okruženje nalazi se ljetovalište "ADRIATIC" obitelji MIKULIĆ. Obitelj MIKULIĆ u svojim objektima pruža gostoprimstvo već više od 40godina. Bezbroj gostiju koji su prošli kroz naše objekte i koji se sa zadovoljstvom vraćaju u svoju "sigurnu luku" razlog su što možemo reći da je turizam u našoj obitelji tradicija i kvaliteta. Osluškujući želje gostiju, uz konstantna ulaganja stvorili smo oazu u kojoj mogu uživati svi koji nas posjete.

Naš kamp je dobitnik mnogih priznanja za svoju uređenost i bezprijekornu čistoću. Smješten u sjeni stoljetnih borova i maslina, tik uz more ima sve odlike suvremenog kampa. Estetski je posebno uređen te pruža ugođaj koji priželjkuje svaki gost na svom odmoru.

Moderni i opremljeni apartmani, sobe i bungalovi, kamp koji zadovoljava sve europske standarde, restoran - konoba u kojoj nudimo tradicionalne specijalitete i vrhunska lokalna vina 'Postup' i 'Rukatac', koja obitelj Mikulić proizvodi sa ljubavlju i brigom od grožđa uzgojenog u obiteljskim vinogradima na padinama poznatih peljeških vinograda, samo su dio bogate ponude.

Beach bar smješten na stjenovitoj obali uz more i otvoreni bazen pružaju posebne romantične trenutke. Opustite se uz šum valova i uživajte u morskim plodovima, raznim delicijama kojima je teško odoljeti.

Roneći s nama upoznat ćete svu raskoš podmorskog svijeta i otkriti tajne koje kriju dubine vječne tišine.

Ljetovalište je udaljeno od glavne prometnice tako da miris mora i šum valova ispunjavaju sva Vaša osjetila. Prostor oko restorana pokriven je Wireless signalom. Naše osoblje ispunit će sve Vaše želje, a Vaši domaćini, obitelj Mikulić uvijek na usluzi, Vaš boravak u "ADRIATICU" pretvorit će u nezaboravan doživljaj. Posjetite nas i otkrijte nenadmašan spoj netaknute prirode, tradicije, kvalitete i gostoljubivosti.

Obitelj Mikulić

Hotel Adriatic - Orebić

hotel adriatic

Hotel Adriatic - Luksuzna kapetanska rezidencija za Vaš užitak na odmoru - 4 zvjezdice ocijenjen boutique hotel na rivi u centru Orebića.   link

Virtual Tour 360

360 tour

Razgledajte naš hotel, kamp restoran i beach bar u 360 stupnjeva. Doživite sve gotovo kao iz prve ruke prije nego rezervirate!

Links

 


eurocamping
 

Contact

Adriatic
Mokalo 6
20250 Orebić
Croatia

Tel. +385 (0)20 713 420
Fax +385 (0)20 713 420

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Facebooklogo